• Tilbud!

  Nespresso Robusto SPAR 70%

  kr. 16.95
  ROBUSTO NESPRESSO* COMPATIBLES ESPRESSO COLLECTION En rigtig espresso, kapslen indeholder en 100 % Robusta bønner, en espresso med bid i. NESPRESSO® et varemærke tilhørende Société des Produits Nestlé S.A. registreret i Italien og andre lande. Caffitaly System S.p.A. er en uafhængig producent, der ikke direkte eller indirekte er relateret til Société des Produits Nestlé S.A. CAPSULE COMPATIBILI kapsler fra Caffitaly System S.p.A. er kompatibel til brug med NESPRESSO®-maskiner.
 • Tilbud!
  MONORIGINE BRASILE En single-origin 100% Arabica bønne fra Brasilien. Fin syrlig og tilpas sød, med en frugtagtig smag. NESPRESSO® et varemærke tilhørende Société des Produits Nestlé S.A. registreret i Italien og andre lande. Caffitaly System S.p.A. er en uafhængig producent, der ikke direkte eller indirekte er relateret til Société des Produits Nestlé S.A. CAPSULE COMPATIBILI kapsler fra Caffitaly System S.p.A. er kompatibel til brug med NESPRESSO®-maskiner.
 • Tilbud!
  ETHIOPIA ESPRESSO Fra skråningerne i Sidamo-regionen kommer denne 100% Arabica-bønne, som har en delikat aroma og fine intense blomsternoter af bergamot. NESPRESSO® et varemærke tilhørende Société des Produits Nestlé S.A. registreret i Italien og andre lande. Caffitaly System S.p.A. er en uafhængig producent, der ikke direkte eller indirekte er relateret til Société des Produits Nestlé S.A. CAPSULE COMPATIBILI kapsler fra Caffitaly System S.p.A. er kompatibel til brug med NESPRESSO®-maskiner.
 • Tilbud!

  Nespresso Deciso SPAR 70 %

  kr. 16.95

  Nespresso Deciso

  ROBUSTO NESPRESSO* COMPATIBLES ESPRESSO COLLECTION Blanding af asiatisk Robusta, som har en stærk og tydelig karakter, blødgjort med Arabica for at forbedre dens aromatiske kvaliteter. NESPRESSO® et varemærke tilhørende Société des Produits Nestlé S.A. registreret i Italien og andre lande. Caffitaly System S.p.A. er en uafhængig producent, der ikke direkte eller indirekte er relateret til Société des Produits Nestlé S.A. CAPSULE COMPATIBILI kapsler fra Caffitaly System S.p.A. er kompatibel til brug med NESPRESSO®-maskiner.

Title

Go to Top